Tussenstop - Reisverslag uit Seoel, Zuid-Korea van Rebecca - WaarBenJij.nu Tussenstop - Reisverslag uit Seoel, Zuid-Korea van Rebecca - WaarBenJij.nu

Tussenstop

Door: Rebecca

Blijf op de hoogte en volg Rebecca

09 November 2006 | Zuid-Korea, Seoel

Hier een berichtje van de wereldreiziger vanaf de luchthaven van Seoul.
Alles onder controle hoor :D haha

We wilden hier een kleine citytour gaan doen, maar dat kostte 55 euries, beetje duur voor ons als arme backpackers haha!
Dus nu vermaken we ons maar met een beetje loungen, gratis internetten met een of andere Koreaanse muziekzender dat in mijn oor aan het bleren is, kaarten en zo nog even op zoek naar wat voedsel :) altjd goed haha.
De groep is gezellig, we komen de uurtjes redelijk door (maar het is toch wel erg lang haha).
Het is hier nu half 3 overdag, jullie komen net je bed uit... ik ben helemaal brak haha!!!
Weinig geslapen in het vliegtuig. Ik hoop dat straks de volgende 10 uur beter zal gaan, maar dat kan bijna niet anders, want de stokjes zakken bijna weg onder mijn ogen :p

Ow en meiden; last but not least..THANKS voor het lieve boekje dat jullie gemaakt hadden (en ook de mensen die erin hebben geschreven uiteraard)!! Dat was weer janken he!! Beetje sneaky achter mijn rug om regelen he ;)
Nou ik heb nu 2 boekjes met lieve verhalen en foto's, dus jullie zien mij het komende jaar niet meer verschijnen :p haha!

Ik mail weer zodra het kan :D
Liefs en een dikke knuffel voor jullie allemaal!!
Jullie zijn allemaal heeeel dicht bij mij!!

• 09 November 2006 - 09:41

Vic:

Gratis internet !!! Dat heb ik nog nooit mee gemaakt op een Airport.
    Ik hoop als je over 1,5 door vliegt naar Aussie je beter kan slapen. hahahah... is een straf he vliegen LOL.
    Doeggg,

keep on going girl ;)

• 09 November 2006 - 11:06

Mam:

Hey Lieverd,
    Ik hoop dat als je dit leest je een paar uurtjes geslapen hebt!! Het was wel heel fijn bij het uitzwaaien dat er zoveel van je vriendinnen bij waren. Vic en ik hebben nog een tijdje bij een spottersplaats gestaan, 50% kans dat we je zouden zien. Maar helaas.Surprise he dat fotomapje?
    Knuffel Mamsi

• 09 November 2006 - 12:20

Marcel:

Nou ik weet niet of ik nu wel naar Aussie ga hoor, al het vliegtuig al zo naar was! Nou ik wacht de volgende berichten wel af.

dikke zoen mij

• 09 November 2006 - 12:42

Oom Theo:

Volhouden hoor, nog even en dan ben je er.
    Dikke knuffel en een kus

• 09 November 2006 - 16:51

Kelney:

Als je dit leest zal je vast weer een internet stekkie gevonden hebben!!! Gefeliciteerd!! Leuk dat we je op deze manier een beetje kunnen volgen!! Echt super! :) Veel succes en belevingsplezier! XXXX Kelney

• 09 November 2006 - 17:21

Agnes:

wat jammer van de citytour je had er wel zin in.Namens waalschut bedankt voor je mooie foto en brief. Loges vinden het prachtig ze leven met je mee ze willen ook op de hoogte blijven dat doen wij dan.ik hoop dat je lekker geslapen hebt he geniet ervan. gr ag

• 09 November 2006 - 18:01

Debbie:

Spetter!!!
    Wat zag je er lekker uit op Schiphol met je "lekkere zit kelding" en je mooie schoenen, hahah (ff pesten)
    Ja dat fotoboekje, het doel van het fotoboekje stond voorin he. Heb je het wel goed gelezen. Er stond volgens mij geen doel bij dat je extra lang weg moest blijven hoor, want als dat zo is stuur je het boekje maar via de post retour naar Nederland.

Trouwens, Patrick had gelijk. Ik was mega saggo toen ik terug kwam van Schiphol.

Knuffel Debbie

• 09 November 2006 - 19:20

Hannie:

Hej meissie,
    En ben je er al bijna? Gaaf om zo snel al wat te horen. Heb je nog btje kunnen pitten laatste 10 uurtjes? Ik vond het echt super dat ik er bij kon zijn op Schiphol, had ik niet willen missen hoor!
    Knuffel Han

• 09 November 2006 - 19:44

Zuster Augusta:

Lieve Rebecca,
    Ik zit bij Oom Theo achter de computer. Wat een geweldige kans in je leven.
    Ik zou graag met je mee willen gaan en genieten en ervaren. Je moedser zal trots op je zijn. Heb een goede tijd. "Jij komt rijk
    terug".
    Liefs van Augusta en van je lieve oom!!!

• 09 November 2006 - 20:38

Carola:

hoi,
    ik hoop dat je er al bent. Je was gisteren echt super!we lezen wel waar je zit.dikke kus

• 09 November 2006 - 21:30

Sander:

hey bec ben je er al??

kus

• 09 November 2006 - 22:14

Patricia:

hey lief vriendinnetje, fijn dat alles goed met je gaat! nu maar hopen dat je snel aankomt. en we blijven je natuurijk volgen.
    dikke knuffel patje

• 10 November 2006 - 08:40

Malu:

Heej beccie,

nu kan ik wel vragen of je al aangekomen, je krijgt ook de groetjes van maarten en ik moest doorgeven heel veel plezier en wij gaan je zeker volgen in je mooie reis die je gaat maken..
    ik mail je snel weer als het wat beter gaat nog even en je bent er
    dikke kus

• 10 November 2006 - 09:24

Lucinda:

Het avontuur is begonnen!! Ik ben jaloers! :) Geniet ervan en ik wacht op je verhalen!! Groetjes

• 10 November 2006 - 13:54

Jeanette:

Hoi Rebecca´,
    Ik begrijp dat je geen stewardes wordt?Hoe is het met die zware rugzak? kan je hem nog een beetje meeslepen? Of heb je al iemand gevonden die hem graag voor je draagt.
    Groetjes van allemaal

• 10 November 2006 - 18:14

Patricia:

Haai Rebec, WAAAH aussie grond onder je voeten!:P Let the adventure begin!!! Haha wat ik je nog ff mee wil geven...POEH POWERRRR!!! haha Geniet er van! Wel erg lief he die sneaky vriendinnen;) haha maarruh idd dat betekent natuurlijk niet nog een visum aanvragen:P (stuur trouwens is ff btje warmte hierheen!)haha ciao xxx Patries